Kombinimi perfekt
  i ushqimit dhe argëtimit!

  Produktet e preferuara Chipicao të japin energjinë e nevojshme për të luajtur!
  Zbuloni Taso Surprizë me heronjtë e tu të preferuar "Despicable Me 3",
  në cdo paketim kruasani, mini kruasant, biskotë & cake bar.
  Fillo lojën me shokët e tu.

  Croissant
  Croissant

  Croissant

  Kruasani yt special i preferuar, i bërë me brumë të butë dhe me mbushje krem kakaoje të shijshëm, të jep energjinë e nevojshme dhe shijen që pëlqen.
  MADHËSIA:  60g
  Mini Croissants
  Mini Croissants

  Mini Croissants

  Mini kruasanë, të bërë me brumë të butë dhe mbushje krem kakaoje, për kafshata të shijshme.
  MADHËSIA:  60g
  Cake Bar

  Cake Bar

  Kek i shkrifët me krem vaniljeje, me shtresë çokollate të shijshme. Do të mahniteni!
  MADHËSIA:  64g
  Biscuits
  Biscuits

  Biscuits

  Biskota sanduiç me mbushje krem kakaoje të shijshëm, për çdo moment të ditës. Do t’i adhurosh! 
  MADHËSIA:  50g
  “Despicable Me, Minion Made and all related marks and characters are trademarks and copyrights of Universal Studios.
  Licensed by Universal Studios. All rights Reserved.” 

  Chipicao - Despicable Me 3

  Loading the player ...

  Chipicao - Cake Bar - Despicable Me 3

  Loading the player ...

  PLAY CAPS

  KOLEKSIONI "DESPICABLE ME 3"

  Zbulo lojën me Tasot e reja "Despicable Me 3" në kruasantin tënd të preferuar Chipicao, mini kruasant, biskotë & cake bar, dhe fillo lojën me shokët e tu!
  Cdo Taso ka një fuqi të vecantë. 

  Mblidh 90 Taso Surprize të ndryshëm  me të gjithë heronjtë e preferuar "Despicable Me 3"  dhe gjej 10 Taso Metali koleksionues për fuqi maksimale!
  Ti gjithmonë mund të shkëmbesh Tasot me shokët e tu për
  të kompletuar koleksionin e ri "Despicable Me 3".

  FUQITË E LOJËS


  Janë 4 superfuqi të ndryshme në anën e pasme të çdo Play Cap,
  për t’i krahasuar dhe për të luajtur me miqtë e tu:

  FUN
  IQ
  POWER
  FAME

  Zgjidh një superfuqi nga Play Cap yt dhe krahasoje me atë të shokut tënd.
  Fiton Play Cap me pikët më të larta. 
  Nëse superfuqia që ke zgjedhur është e njëjtë me atë të shokut,
  atëherë zgjidh një tjetër dhe vazhdo lojën derisa të ketë një fitues!

  SHOOTING GAME

  Krijo një koleksion me Play Caps prej letre.
  Miqtë e tu duhet gjithashtu të krijojnë koleksionet e tyre, me të njëjtin numër Play Caps.
  Përdor Play Cap metalik, të mbledhshëm si gjuajtës dhe godit sa më shumë të mundesh. 
  Miqtë e tu do të bëjnë të njëjtën gjë me koleksionet e tyre.
  Fituesi është ai që arrin të godasë shumicën e Play Caps prej letre të koleksionit të tij. 

  ËSHTË KOHA PËR LOJË!

  Chipi Skate
  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic type
  Labyrinth of words
  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic type
  Feed Mypetdog numbers
  Katana Fruits
  Match Mons
  Tic Tac Toe
  Mushroom
  Monsterboxes
  Dogi Bubble Shooter
  Ne corpora salutandi sea, mel id doctus volutpat accommodare. Id nonumy legimus appellantur duo. Pro an assum interesset. Ea quod erant quo.

  MOTIVET E MËPARSHME

  Kliko butonin më poshtë dhe zgjidh
  për të parë një nga motivet e mëparshme.